Koteletter i fad med æbler og rødbeder
10. august 2018
af
Camilla Zarah Lawes.
Foto: Columbus Leth
Saftige koteletter i fad med syrlige æbler og sødlige rødbeder. Det betaler sig at købe gode koteletter med skaft, da du får både mere saftighed og smag for pengene.
Ingredienser
Sådan gør du
Brun koteletterne på begge sider i smør og olie på en pande.
Skræl rødbederne, og skær dem i grove stykker.
Skyl æblerne; skær dem i både, og fjern kernehuset. Pil løgene, og skær dem i både.
Fordel grøntsagerne i et stort, smurt ovnfast fad. Læg koteletterne ovenpå, og krydr med salt, peber og rosmarin.
Bag retten i ovnen ved 175° i ca. 25 minutter. Servér med godt brød til.
Tip!
Stegeskyen fra fadet er god at dyppe brødet i.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk