Koteletter i fad med æbler og rødbeder

10. august 2018 af .

Foto: Columbus Leth

Saftige koteletter i fad med syrlige æbler og sødlige rødbeder. Det betaler sig at købe gode koteletter med skaft, da du får både mere saftighed og smag for pengene.

Ingredienser

Sådan gør du

Brun koteletterne på begge sider i smør og olie på en pande.
Skræl rødbederne, og skær dem i grove stykker.
Skyl æblerne; skær dem i både, og fjern kernehuset. Pil løgene, og skær dem i både.
Fordel grøntsagerne i et stort, smurt ovnfast fad. Læg koteletterne ovenpå, og krydr med salt, peber og rosmarin.
Bag retten i ovnen ved 175° i ca. 25 minutter. Servér med godt brød til.

Tip!

Stegeskyen fra fadet er god at dyppe brødet i.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar