Kornsalat med stegt fisk, grøntsager og lime

27. juli 2022 af .

Foto: Columbus Leth

Krydr fisken med tandori masala, og brug den som topping på en sommerlig salat med perlespelt.

Ingredienser

Sådan gør du

Skær fiskestykkerne i 1-1½ cm skiver. Drys dem med tandoori masala og salt i en skål, og lad dem trække, imens du laver salaten.
Kog perlespelt efter pakkens anvisninger. Hæld evt. overskydende vand fra, og afkøl let.
Skyl fenniklen, og skær den i tynde skiver, f.eks. på et mandolinjern. Skyl persillen, og hak den groft. Skyl forårsløgene, skær bunden af, og hak resten fint. Skyl tomaterne, og skær dem i halve.
Vend perlespelt med fennikel, persille og forårsløg. Dryp limesaft og olie over, og krydr med salt og peber. Anret på et fad, og top med cherrytomater.
Vend fiskestykkerne i mel i en dyb tallerken. Steg dem i olie og smør på en pande i 1-2 minutter på hver side.
Fordel de stegte fiskestykker over salaten, og servér med limebåde og lunt brød.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar