Korianderpesto

29. marts 2023 af .

Foto: Peter Kam

Korianderpesto er lækkert at servere til kiks eller brødstænger, som smørelse i sandwich eller vendt rundt i friskkogt pasta. Pesto laves almindeligvis med basilikum, men den friske koriander giver en frisk og spændende smag.

Ingredienser

Sådan gør du

Rist de smuttede mandler på en varm og tør pande, til de er let gyldne. Afkøl dem let.
Skyl og afdryp koriander – behold stilkene på. Blend mandler, koriander, skalotteløg, chili og salt i en foodprocessor til en grov konsistens.
Tilsæt olie lidt ad gangen, og blend videre til en cremet konsistens. Smag pestoen til med salt, og hæld den i et glas med låg. Opbevar på køl indtil servering.

Tip!

Den frisklavede pesto kan holde sig på køl i et tætlukket glas i 3-4 dage.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar