Koreansk ostedip med majs og forårsløg

26. januar 2023 af .

Foto: Rikke Westesen

Det koreanske køkken er smagfuldt og eksperimenterende – også når det gælder dips. Efter en tur i ovnen, kan du forkæle dine smagsløg med denne cremede, søde version, der egner sig perfekt til salte kiks.

Ingredienser

Sådan gør du

Tænd ovnen på 175°. Riv mozzarella og cheddar groft, og hæld det i en skål.
Rens og snit forårsløg fint – gem lidt af toppen til servering. Vend forårsløgene i skålen med ost.
Vend majs, lidt salt og en smule chilipulver i osteblandingen – gem også lidt chilipulver til servering.
Fyld osteblandingen i et lille ovnfast fad, og bag det i ovnen i ca. 10 minutter. Tænd gerne for ovnens grillfunktion til sidst.
Top dippen med forårsløg og lidt chilipulver, og servér straks med salte kiks.

Tip!

Gochugaru er en rød chili, der bruges flittigt i det koreanske køkken. Den har en varm og sød smag med noter af røg. Hvis du ikke kan skaffe gochugaru, kan du i stedet bruge stødt og tørret chipotlechili.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar