Koreansk bbq-kylling med ris og forårsløg

7. september 2022 af .

Foto: Betina Hastoft

Gochujang er en koreansk chilipasta, der er lavet på bl.a. rød chili og fermenterede sojabønner.

Ingredienser

Sådan gør du

Rør gochugaru, sukker, sesamolie, soja og risvinseddike sammen i en skål.
Vend kyllingefileterne i halvdelen af marinaden i en anden skål, og lad dem trække i 30 minutter.
Kog risene efter pakkens anvisninger.
Grill kyllingefileterne på havegrillen eller (grill-)panden i ca. 6 minutter på hver side, og pensl løbende med marinade.
Giv resten af marinaden et hurtigt opkog i en gryde, og smag til.
Skær kyllingefileterne i skiver, anret dem på en bund af ris, og dryp den varme marinade over.
Rens forårsløgene, og skær dem i tynde, skrå skiver. Drys dem over retten sammen med plukket koriander. Servér straks.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar