Kopnudler med laks

6. april 2021 af .

Foto: Columbus Leth

Glem alt om de færdiglavede kopnudler fra supermarkedet, og lav i stedet dit eget kongemåltid fyldt med saft og kraft og sprøde grøntsager.

Ingredienser

Sådan gør du

Fordel de kogte nudler i 4 sylteglas. Bryd laksen i mindre bidder med fingrene, og fordel dem i glassene sammen med bønnespirerne.
Skyl peberfrugten, og skær den i strimler. Skyl forårsløgene, og skær dem i tynde skiver. Rens shiitakesvampene, og riv de største over med fingrene. Skyl og rib grønkålen, og skær den i strimler.
Fordel peberfrugt, forårsløg, svampe og grønkål i glassene.
Rør fonden med lidt kogende vand. Tilsæt soja, sesamolie, fiskesauce og riseddike.
Fordel suppen i glassene, og hæld lidt kogende vand i, så fyldet er dækket. Lad det trække i 5 minutter inden servering.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar