Kopnudler med laks
6. april 2021
af
Timm Vladimir.
Foto: Columbus Leth
Glem alt om de færdiglavede kopnudler fra supermarkedet, og lav i stedet dit eget kongemåltid fyldt med saft og kraft og sprøde grøntsager.
Ingredienser
Sådan gør du
Fordel de kogte nudler i 4 sylteglas. Bryd laksen i mindre bidder med fingrene, og fordel dem i glassene sammen med bønnespirerne.
Skyl peberfrugten, og skær den i strimler. Skyl forårsløgene, og skær dem i tynde skiver. Rens shiitakesvampene, og riv de største over med fingrene. Skyl og rib grønkålen, og skær den i strimler.
Fordel peberfrugt, forårsløg, svampe og grønkål i glassene.
Rør fonden med lidt kogende vand. Tilsæt soja, sesamolie, fiskesauce og riseddike.
Fordel suppen i glassene, og hæld lidt kogende vand i, så fyldet er dækket. Lad det trække i 5 minutter inden servering.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk