Konfektsnitter med tranebær
1. juni 2018
af
Camilla Biesbjerg Markussen.
Foto: Betina Hastoft
Denne kage kan holde sig i ca. 1 uge på køl i en lufttæt beholder med låg.
Bemærk
Afkøling: Mindst 2 timer.
Ingredienser
Udstyr
en firkantet bageform, ca. 15 x 20 cm
Sådan gør du
Knus kiksene groft. Hak tranebær og pekannødder groft.
Smelt chokolade og smør sammen i en gryde ved svag varme. Lad det køle lidt af.
Pisk æggeblommer, flormelis og whisky sammen i en skål med et piskeris. Rør æggeblandingen sammen med den smeltede chokoladeblanding, og vend forsigtigt kiks, tranebær og pekannødder i med en ske.
Fordel dejen i en bageform beklædt med bagepapir, og pres den godt sammen med bagsiden af en ske. Dæk med husholdningsfilm, og sæt på køl i mindst 2 timer.
Skær kagen i små snitter inden servering.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk