Konfektkugler med tørret frugt

1. juni 2018 af .

Foto: Henrik Freek

Disse konfektkugler smager dejligt syndigt, men indeholder masser af sunde stoffer fra den tørrede frugt, mørk chokolade og mandler.

Ingredienser

Sådan gør du

Smelt forsigtigt chokoladen over vandbad eller i en skål i mikrobølgeovnen.
Kom tørret frugt og mandler i en foodprocessor eller minihakker sammen med flormelis og appelsinsaft (eller cognac),og blend i ca. 30 sekunder.
Tilsæt den smeltede chokolade, og blend til en jævn og fast masse.
Rul massen ud i 3 tykke stænger, og skær hver stang i 10 stykker. Tril alle stykkerne til kugler.
Tril kuglerne i den valgte type pynt. Opbevar dem i en lufttæt beholder i køleskabet.

Tip!

Rist evt. mandlerne let på en tør pande, inden de blendes, så får de en mere fyldig smag.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar