Konfektkugler med mandler og appelsin
16. marts 2020
af
Linn Grubbström.
Foto: Martin Tanggaard
Den her konfekt byder både på ekstra knas og smag. Hakkede mandler giver marcipanen lækker konsistens, og chiliflagerne på toppen bidrager med et krydret tvist.
Ingredienser
Sådan gør du
Rist mandlerne på en tør pande i 5 minutter, og hak dem groft.
Ælt mandler, marcipan og friskrevet appelsinskal sammen.
Del marcipanen i 20 stykker, og tril kugler af den.
Smelt chokoladen, og dæk kuglerne i chokolade. Drys med chiliflager.
Opbevar konfekten i køleskabet.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk
Prøv også: Fyldte chokolader