Konfektkugler med mandler og appelsin

16. marts 2020 af .

Foto: Martin Tanggaard

Den her konfekt byder både på ekstra knas og smag. Hakkede mandler giver marcipanen lækker konsistens, og chiliflagerne på toppen bidrager med et krydret tvist.

Ingredienser

Sådan gør du

Rist mandlerne på en tør pande i 5 minutter, og hak dem groft.
Ælt mandler, marcipan og friskrevet appelsinskal sammen.
Del marcipanen i 20 stykker, og tril kugler af den.
Smelt chokoladen, og dæk kuglerne i chokolade. Drys med chiliflager.
Opbevar konfekten i køleskabet.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk

Prøv også: Fyldte chokolader

Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar