Konfektkugler med kanel
1. juni 2018
af
Camilla Zarah Lawes.
Foto: Betina Hastoft
Denne helt enkle frugtkonfekt smager skønt af kanel og hygge. Konfektkuglerne indeholder kun naturligt sukker fra de tørrede frugter og kræver en foodprocessor eller minihakker for at få den rigtige trøffelkonsistens.
Bemærk
Hviletid på køl: 30 minutter.
Ingredienser
Sådan gør du
Hak de tørrede frugter, og blend dem grundigt sammen med banan og kanel i en foodprocessor eller minihakker.
Stil massen i køleskabet i mindst 30 minutter, så den bliver mere fast.
Tril den kolde masse til små kugler, og vend dem i kakaopulver.
Tip!
Opbevar frugtkuglerne i en lukket boks i køleskabet, så bevarer de en god, fast konsistens.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk
Se også: Klassisk opskrift på dadelkugler