Konfekt med tørrede figner og nødder
21. november 2018
af
Anne Moltke Dahl.
Foto: Columbus Leth
Konfekt med tørrede figner og nødder er et sundere alternativ til den klassiske konfekt – medmindre du fristes til at dyppe stykkerne i chokolade!
Ingredienser
Sådan gør du
Blend figner, hasselnødder og kardemomme til en tyk masse i en foodprocessor.
Rul massen ud med en kagerulle mellem 2 stykker bagepapir til en firkant på 1 cm’s tykkelse.
Skær den ud i firkanter på 3 x 3 cm, og skær dem over diagonalt, så det bliver trekanter.
Vend konfektstykkerne i kokosmel.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk