Konfekt med tørrede figner og nødder

21. november 2018 af .

Foto: Columbus Leth

Konfekt med tørrede figner og nødder er et sundere alternativ til den klassiske konfekt – medmindre du fristes til at dyppe stykkerne i chokolade!

Ingredienser

Sådan gør du

Blend figner, hasselnødder og kardemomme til en tyk masse i en foodprocessor.
Rul massen ud med en kagerulle mellem 2 stykker bagepapir til en firkant på 1 cm’s tykkelse.
Skær den ud i firkanter på 3 x 3 cm, og skær dem over diagonalt, så det bliver trekanter.
Vend konfektstykkerne i kokosmel.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar