Konfekt med nougat og chokolade

Nougat, chokolade og marcipan. Så bliver det ikke meget mere julet. Bland det hele sammen med cornflakes, og så har du en uimodståelig omgang konfekt, du kan servere til store og små.

Bemærk
Køletid: 1 time.

Ingredienser

Sådan gør du

Hak mørk og hvid chokolade groft, og skær nougaten i mindre stykker. Kom det hele i en bred skål, der tåler varme, og smelt det over vandbad ved lav varme.
Fjern skålen fra vandbadet, når massen er smeltet.
Riv marcipanen på den grove side af et rivejern, og rør den i nougatmassen sammen med cornflakes og salt.
Fordel massen i et firkantet fad, der måler ca. 20 x 20 cm, beklædt med bagepapir. Glat overfladen, og sæt fadet på køl i 1 time, til nougatmassen har sat sig.
Hak og smelt den hvide chokolade i vandbad ved lav varme.
Hæld forsigtigt chokoladen på den hårde nougatmasse, til du har opnået et jævnt lag. Lad chokoladen størkne. Drys eller pensl med guldstøv.
Skær nougatsnitterne ud ved hjælp af en varm kniv, og servér.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegan
  • Vegetar
  • Uden svinekød
7. januar 2020 af .

Foto: Skovdal Nordic

Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar