Køleskabsgrød med kokos, hindbær og hasselnødder
1. juni 2018
af
Camilla Biesbjerg Markussen.
Foto: Betina Hastoft
Køleskabsgrød er en smart løsning, når tiden er knap. Grøden laves helt klar om aftenen og stilles i køleskabet natten over, så den er klar til servering om morgenen.
Bemærk
Grøden skal stå i køleskabet natten over.
Ingredienser
Sådan gør du
Rør havregryn, mælk, æblemost og yoghurt sammen i en beholder med tætsluttende låg. Skyl og riv æblet, og rør det i grøden.
Sæt låg på beholderen, og stil grøden i køleskabet natten over.
Rist hasselnødderne på en tør, varm pande, til de dufter og får lidt farve.
Fjern så meget som muligt af den brune hinde ved at gnide nødderne mod hinanden i et viskestykke.
Rør grøden godt igennem om morgenen, og fordel den i skåle.
Top hver portion med hindbær, ristede kokosflager og grofthakkede hasselnødder. Dryp med lidt flydende honning, og servér straks.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk
Prøv også:Havregrød med kanelstegte æbler
Powered by Froala Editor