Koldskålsis med brombær og pistacienøddecrunch
Kærnemælken gør isen let og syrlig, mens fløden sørger for at den bliver fed og cremet. En frisk fornyelse af den klassiske koldskål.
![Koldskålsis med brombær og pistacienøddecrunch](https://spisbedre-production-app.imgix.net/images/recipes/koldskalsis-med-brombaer-og-pistacienoddecrunch_16977.jpg?auto=format&ar=655%3A500&fit=crop&crop=focalpoint&fp-x=0.6327735502492783&fp-y=0.6586139469316294&fp-z=1.6081525867161786)
Over 150 min.
(0)
August 1, 2023 af Camilla Biesbjerg MarkussenFoto: Columbus Leth
Bemærk:Frysetid: Mindst 2 timer
Ingredienser
personer
Sådan gør du
Næringsindhold
Allergener
Kostretning
Bedøm denne opskrift
Vælg det ønskede antal stjerner