Koldskåls-panna cotta med jordbær og nøddecrumble

1. juni 2018 af .

Foto: Columbus Leth

Nyd din koldskål som en panna cotta, og top den med sprødt nøddedrys, der giver et skønt knas.

Bemærk
Køletid: 2 timer.

Ingredienser

Udstyr

otte portionsglas

Sådan gør du

Udblød husblassen i en skål med koldt vand i 5 minutter.
Pisk æggeblommerne helt hvide med sukker. Rør tykmælken i med en ske.
Flæk vaniljestangen, og skrab kornene ud. Kog fløden op med vaniljekorn i en lille gryde, og lad det koge i 30 sekunder. Tag gryden af varmen.
Tag husblassen op af udblødningsvandet, og læg den i den lune fløde. Rør, til husblassen er smeltet. Rør langsomt flødeblandingen i skålen med tykmælk.
Fordel blandingen i glassene, og lad desserterne stivne i køleskabet i mindst 2 timer.
Rist havregryn i smør på en pande. Hak hasselnødderne groft, og hæld dem på panden sammen med honning. Rør godt rundt i blandingen. Lad den køle af på en bageplade beklædt med bagepapir.
Rens og halvér jordbærrene. Drys koldskåls-panna cotta med nøddecrumble, pynt med jordbær og evt. rød skovsyre, og servér.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar