Koldskål med ymer, citron og blåbær

1. juni 2018 af .

Foto: Betina Hastoft

Koldskål smager simpelthen så skønt, og den her version med ymer, citron og blåbær er bestemt ingen undtagelse!

Ingredienser

Sådan gør du

Riv skallen, og pres citronen. Flæk vaniljestangen, og skrab kornene ud.
Pisk flormelis, vaniljekorn, cremefraiche, ymer, citronsaft og citronskal sammen med et piskeris i en stor skål.
Hæld kærnemælk i lidt ad gangen, og pisk det hele sammen til en jævn blanding.
Smag koldskålen til – måske skal der lidt mere flormelis og/eller citronsaft i.
Anret koldskålen i skåle eller dybe tallerkener. Servér med blåbær og kammerjunkere.

Tip!

Hvis du har god tid, så sæt koldskålen på køl i 1 time inden servering, så den bliver helt kold.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar