Koldskål med græsk yoghurt
10. august 2018
af
Louisa Lorang.
Foto: AOP
Den her koldskål er ultranem at lave og kræver ikke mange ingredienser. Den er lavet med græsk yoghurt, som giver en dejligt blød og cremet konsistens.
Ingredienser
Sådan gør du
Flæk vaniljestangen, og skrab kornene ud.
Pisk æggeblommer, sukker og vaniljekorn sammen.
Pisk yoghurt og kærnemælk i. Justér mængden af yoghurt efter, hvor tyk du kan lide din koldskål.
Riv skallen, og pres citronen. Tilsæt citronskal, og smag til med citronsaft.
Servér koldskålen iskold med kammerjunkere til.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk