Koldskål med græsk yoghurt

10. august 2018 af .

Foto: AOP

Den her koldskål er ultranem at lave og kræver ikke mange ingredienser. Den er lavet med græsk yoghurt, som giver en dejligt blød og cremet konsistens.

Ingredienser

Sådan gør du

Flæk vaniljestangen, og skrab kornene ud.
Pisk æggeblommer, sukker og vaniljekorn sammen.
Pisk yoghurt og kærnemælk i. Justér mængden af yoghurt efter, hvor tyk du kan lide din koldskål.
Riv skallen, og pres citronen. Tilsæt citronskal, og smag til med citronsaft.
Servér koldskålen iskold med kammerjunkere til.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar