Koldhævet pizza med pancetta og kantareller

Det tager ikke lang tid at smække en god pizzadej sammen, og hvis du laver den om morgenen eller aftenen før, får du en ekstragod pizzabund.

Koldhævet pizza med pancetta og kantareller
0-30 min.

(1)

March 27, 2020 af Camilla Biesbjerg MarkussenFoto: Betina Hastoft
Bemærk:Hævetid på køl: Mindst 8 timer.

Ingredienser

personer

Sådan gør du

Tip!

Husk, at pizzadejen skal hæve på køl i mindst 8 timer, så lav dejen om morgenen eller aftenen før, du vil servere pizza for dine gæster. Du kan også skyde genvej med færdige pizzabunde og færdigkøbt tomatsauce. Cofoco og Il Fornaio har gode pizzabunde på frost, som er smurt med tomatsauce og lige til at komme fyld på.

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Måske du også kan li'