Koldhævet grydebrød med kaffe og dadler

Når man bager sit brød i en gryde, får brødet en saftig krumme og en knasende sprød skorpe. Brug en solid støbejernsgryde med låg, som kan tåle at komme i ovnen.

Koldhævet grydebrød med kaffe og dadler
0-30 min.

(1)

May 31, 2018 af Camilla Biesbjerg MarkussenFoto: Betina Hastoft
Bemærk:Hævetid: Mindst 8 timer eller natten over + 1 time til efterhævning. Bagetid: 45 minutter.

Ingredienser

stk.

Sådan gør du

Tip!

Hvis du ikke har en gryde, der kan gå i ovnen, kan du bage brødet i en springform beklædt med bagepapir og dækket med et grydelåg eller alufolie. Husk at tjekke, om grydelågets håndtag kan tåle høje ovntemperaturer.

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Måske du også kan li'