Koldhævet grydebrød med kaffe og dadler
Når man bager sit brød i en gryde, får brødet en saftig krumme og en knasende sprød skorpe. Brug en solid støbejernsgryde med låg, som kan tåle at komme i ovnen.
![Koldhævet grydebrød med kaffe og dadler](https://spisbedre-production-app.imgix.net/images/recipes/koldhaevet-grydebrod-med-kaffe-og-dadler_1979.jpg?auto=format&ar=655%3A500&fit=crop&crop=focalpoint&fp-x=0.5&fp-y=0.6373291015625&fp-z=1)
0-30 min.
(1)
May 31, 2018 af Camilla Biesbjerg MarkussenFoto: Betina Hastoft
Bemærk:Hævetid: Mindst 8 timer eller natten over + 1 time til efterhævning. Bagetid: 45 minutter.
Ingredienser
stk.
Sådan gør du
Tip!
Næringsindhold
Allergener
Kostretning
Bedøm denne opskrift
Vælg det ønskede antal stjerner
Se også: Klassisk opskrift på grydebrød
Powered by Froala Editor