Koldhævet grydebrød med grød
Med en jerngryde i køkkenet kan du bage fantastiske brød. Og med lidt grød i dejen får du et brød, der holder sig saftigt lidt længere. Det her brød smager mindst lige så godt efter et par dage.
![Koldhævet grydebrød med grød](https://spisbedre-production-app.imgix.net/images/recipes/koldhaevet-grydebrod-med-grod_10713.jpg?auto=format&ar=655%3A500&fit=crop&crop=focalpoint&fp-x=0.7074264545274549&fp-y=0.2512501486345896&fp-z=1.9900485739699378)
0-30 min.
(1)
June 24, 2021 af Linn GrubbströmFoto: Columbus Leth
Bemærk:Hævetid: Ca. 12 timer.
Ingredienser
stk.
Udstyr
- En støbejernsgryde med låg, der kan tåle at komme i ovnen.
Sådan gør du
Tip!
Næringsindhold
Allergener
Kostretning
Bedøm denne opskrift
Vælg det ønskede antal stjerner
Se også: Verdens bedste opskrift på grydebrød!
Powered by Froala Editor