Koldhævet grydebrød med grød

Med en jerngryde i køkkenet kan du bage fantastiske brød. Og med lidt grød i dejen får du et brød, der holder sig saftigt lidt længere. Det her brød smager mindst lige så godt efter et par dage.

Koldhævet grydebrød med grød
0-30 min.

(1)

June 24, 2021 af Linn GrubbströmFoto: Columbus Leth
Bemærk:Hævetid: Ca. 12 timer.

Ingredienser

stk.

Udstyr

  • En støbejernsgryde med låg, der kan tåle at komme i ovnen.

Sådan gør du

Tip!

Virker det besværligt at forme brødet, kan du bare hælde dejen direkte ned i den varme gryde, så former det sig selv i ovnen. Bare husk at drysse rigeligt med mel i bunden af gryden, for ellers risikerer du, at brødet sætter sig fast.

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Måske du også kan li'