Koldhævede rundstykker

Rundstykkerne her er med manitobamel og hvide birkes. Du kan sagtens bruge en anden type hvedemel, men sørg for, at det har et højt proteinindhold, så de boller hæver bedre.

Koldhævede rundstykker
0-30 min.

(3)

September 29, 2022 af Camilla Biesbjerg MarkussenFoto: Stine Christiansen
Bemærk:Hævetid: I alt 9 timer

Ingredienser

personer

Sådan gør du

Tip!

Manitobamel er fint sigtet hvedemel med en unik bageevne på grund af det høje indhold af gluten (protein). Dej lavet med manitobamel bliver smidig og elastisk og giver luftige brød med sprød skorpe. Manitobamel stammer fra Canada, men du kan også bruge det italienske mel tipo 00.

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Måske du også kan li'