Koldhævede mysliboller
13. maj 2020
af
Timm Vladimir.
Foto: Columbus Leth
Sprøde, lune og lige til at spise. Når du lader dejen hæve langsomt hele natten, kan du drømme sødt om en dejlig morgen.
Bemærk
Dejen skal hæve på køl natten over.
Ingredienser
Sådan gør du
Opløs gæren i vandet, og tilsæt honning og salt. Rør manitobamel og næsten al myslien i, gem en håndfuld. Det skal ikke æltes sammen, blot have en havregrødslignende konsistens.
Sæt dejen på køl natten over.
Varm ovnen op til 250° varmluft.
Drys den sidste mysli ud på et bord, og vend dejen ud over. Skær eller form dejen til boller, og sæt dem på en bageplade beklædt med bagepapir.
Hæld en smule vand i bunden af ovnen for at udvikle damp, og bag bollerne i ovnen i 12-15 minutter.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk
Prøv også: Opskrift på honningristet mysli på panden