Koldhævede boller med solsikkekerner

Rør en god bolledej sammen, inden du kryber ned under dynen. Når du står op næste morgen, skal der ikke meget til, før du kan servere nybagte boller til hele familien.

Koldhævede boller med solsikkekerner
0-30 min.

(0)

January 23, 2025 af Linn GrubbströmFoto: Columbus Leth
Bemærk:Hævetid: Ca. 12 timer.

Ingredienser

stk.

Sådan gør du

Tip!

For at opnå høje og luftige boller er det afgørende at skære dem ud med en dejspartel og spænde dem godt op. Det afhænger af din personlige præference, om du vælger at anvende en fugtig dejspartel eller foretrækker at dyppe den i mel. Uanset hvad forhindrer det dejen i at klæbe til spartlen.

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Måske du også kan li'