Koldhævede boller med grahamsmel

Intet slår duften af nybagte boller om morgenen. Med denne opskrift kan du røre dejen sammen aftenen forinden, så bollerne blot skal formes og bages om morgenen.

Koldhævede boller med grahamsmel
0-30 min.

(2)

April 6, 2019 af Emma MartinyFoto: Lea Kaae
Bemærk:Hævetid: Mindst 8 timer, gerne natten over.

Ingredienser

stk.

Udstyr

  • evt. en bagesten

Sådan gør du

Tip!

Dejen skal have den rette konsistens og må ikke være hverken for våd eller tør. Den rette konsistens er opnået, når dejen begynder at danne ’glutentråde’, der klæber sig til kanterne af skålen men let slipper igen. Sørg for, at ovnen er forvarmet, når du bager bollerne. De får den bedste skorpe, hvis de bages kort tid i en varm ovn. Brug gerne en bagesten, hvis du har en.

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Prøv også: Fuldkornsboller

Måske du også kan li'