Koldhævede boller med durum

20. april 2020 af .

Foto: Martin Tanggaard

Det er morgenmadsluksus på højt niveau, når der serveres nybagte boller. De her koldhævede boller med durummel forberedes dagen før og er nemme at bage.

Bemærk
Dejen skal hæve på køl natten over (ca. 8-12 timer).

Ingredienser

Sådan gør du

Smuldr gæren i en skål, og rør den ud i vand.
Hæld olie, salt, sukker, mel og havregryn i skålen, og ælt det sammen til en løs dej.
Dæk skålen med husholdningsfilm, og sæt dejen til at hæve i køleskab til næste dag.
Form 10 boller med en ske, og placér dem på en bageplade beklædt med bagepapir.
Tænd ovnen på 225°.
Lad bollerne hæve i 30 minutter. Pensl dem med vand, og drys birkes på toppen.
Bag bollerne i ca. 18 minutter, eller til de er gyldne.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar