Koldhævede boller med birkes og rugmel

Brød bagt med rugmel er sundt og velsmagende og holder sig godt og saftigt længe. Du kender det sikkert bedst fra det traditionelle danske rugbrød, men det egner sig også særdeles godt i lysere og lettere brød eller boller, hvor det giver mere smag og struktur til brødet.

Koldhævede boller med birkes og rugmel
0-30 min.

(1)

April 27, 2021 af Camilla Biesbjerg MarkussenFoto: Betina Hastoft
Bemærk:Hævetid: Mindst 9 timer

Ingredienser

stk.

Sådan gør du

Tip!

I stedet for at lade dejen koldhæve i 8 timer, kan du skrue mængden af gær op til 30 g og lade dejen hæve lunt i 1 time. Form herefter bollerne som anført i opskriften, og lad dem efterhæve på bagepladen i 30 minutter.

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Måske du også kan li'