Kold vaniljesuppe med jordbær og kanel
1. juni 2018
af
Marie Melchior.
Foto: Betina Hastoft
Overrask dine gæster, og servér denne kolde, friske suppe som en utraditionel sød forret eller som en let dessert.
Ingredienser
Sådan gør du
Rens jordbærrene, skær dem i halve, og fordel dem i portionsskåle.
Bring rødvin i kog i en lille gryde sammen med sukker, den flækkede vaniljestang, kanelstang og balsamicoeddike.
Fjern vaniljestang og kanelstang, og hæld den varme pinot noir over jordbærrene i skålene.
Lad suppen køle af.
Pynt med jordbær lige før servering.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk