Kold vaniljesuppe med jordbær og kanel

1. juni 2018 af .

Foto: Betina Hastoft

Overrask dine gæster, og servér denne kolde, friske suppe som en utraditionel sød forret eller som en let dessert.

Ingredienser

Sådan gør du

Rens jordbærrene, skær dem i halve, og fordel dem i portionsskåle.
Bring rødvin i kog i en lille gryde sammen med sukker, den flækkede vaniljestang, kanelstang og balsamicoeddike.
Fjern vaniljestang og kanelstang, og hæld den varme pinot noir over jordbærrene i skålene.
Lad suppen køle af.
Pynt med jordbær lige før servering.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar