Kold tomatsuppe med rød karrypasta

29. september 2020 af .

Foto: Betina Hastoft

Denne kolde tomatsuppe tager ingen tid at lave og er tilføjet et lækkert asiatisk og krydret pift med rød karrypasta, limesaft og fiskesauce. Top med kokosmælk og frisk koriander.

Ingredienser

Sådan gør du

Rist karrypasta i kokosolie sammen med hakket skalotteløg og citrongræs i 2 minutter.
Tilsæt tomatpassata, bouillon og fiskesauce, og lad det hele koge i 5 minutter ved svag varme.
Smag blandingen til med sukker og limesaft, og blend den fint.
Sæt suppen i køleskabet indtil servering.
Servér suppen dryppet med lidt kokosmælk og toppet med koriander, og servér et par skiver brød til.

Tip!

Tomatpassata er purerede tomater og er særligt velegnet, hvis det skal være nemt, og man gerne vil undgå større tomatstykker.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar