Kold tomatsuppe med rød karrypasta
Denne kolde tomatsuppe tager ingen tid at lave og er tilføjet et lækkert asiatisk og krydret pift med rød karrypasta, limesaft og fiskesauce. Top med kokosmælk og frisk koriander.

0-30 min.
(0)
29. september 2020 af Gitte Heidi RasmussenFoto: Betina Hastoft
Ingredienser
personer
Kold tomatsuppe
- rød karrypasta
- 1 spsk.
- kokosolie
- 1 tsk.
- skalotteløg
- 1
- citrongræs
- 1 stilke
- tomatpassata
- 400 g
- grøntsagsbouillon
- 5 dl
- fiskesauce
- 1 spsk.
- sukker
- 1 tsk.
- limesaft
- 1 spsk.
Til servering
- frisk koriander
- 2 stilke
- kokosmælk light
- 2 tsk.
- brød
- 2 skiver
Sådan gør du
Kold tomatsuppe
Rist karrypasta i kokosolie sammen med hakket skalotteløg og citrongræs i 2 minutter.
Tilsæt tomatpassata, bouillon og fiskesauce, og lad det hele koge i 5 minutter ved svag varme.
Smag blandingen til med sukker og limesaft, og blend den fint.
Sæt suppen i køleskabet indtil servering.
Servering
Servér suppen dryppet med lidt kokosmælk og toppet med koriander, og servér et par skiver brød til.
Tip!
Næringsindhold
Allergener
Kostretning
Bedøm denne opskrift
Vælg det ønskede antal stjerner
Prøv vores bedste opskrift på tomatsuppe!