Kold tomatsuppe med rød karrypasta
29. september 2020
af
Gitte Heidi Rasmussen.
Foto: Betina Hastoft
Denne kolde tomatsuppe tager ingen tid at lave og er tilføjet et lækkert asiatisk og krydret pift med rød karrypasta, limesaft og fiskesauce. Top med kokosmælk og frisk koriander.
Ingredienser
Sådan gør du
Rist karrypasta i kokosolie sammen med hakket skalotteløg og citrongræs i 2 minutter.
Tilsæt tomatpassata, bouillon og fiskesauce, og lad det hele koge i 5 minutter ved svag varme.
Smag blandingen til med sukker og limesaft, og blend den fint.
Sæt suppen i køleskabet indtil servering.
Servér suppen dryppet med lidt kokosmælk og toppet med koriander, og servér et par skiver brød til.
Tip!
Tomatpassata er purerede tomater og er særligt velegnet, hvis det skal være nemt, og man gerne vil undgå større tomatstykker.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk
Prøv vores bedste opskrift på tomatsuppe!