Kold mandel-chia-dessert
5. januar 2021
af
Skovdal Nordic.
Foto: Inge Skovdal
De små chiafrø ser måske ikke så spændende ud, når man står i køkkenet og forbereder desserten, men i selskab med mandelmælk og lækker topping gør de gæsterne både mætte og glade.
Bemærk
Køletid: Mindst 12 timer.
Ingredienser
Sådan gør du
Skyl citronen, og riv skallen fint på et rivejern. Bland citronskal, mandelmælk og chiafrø.
Fordel blandingen i glas. Fyld ikke glassene helt op.
Stil glassene på køl i 12 timer.
Servér desserten med honning, nødder og mandler.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk