Kold mandel-chia-dessert

5. januar 2021 af .

Foto: Inge Skovdal

De små chiafrø ser måske ikke så spændende ud, når man står i køkkenet og forbereder desserten, men i selskab med mandelmælk og lækker topping gør de gæsterne både mætte og glade.

Bemærk
Køletid: Mindst 12 timer.

Ingredienser

Sådan gør du

Skyl citronen, og riv skallen fint på et rivejern. Bland citronskal, mandelmælk og chiafrø.
Fordel blandingen i glas. Fyld ikke glassene helt op.
Stil glassene på køl i 12 timer.
Servér desserten med honning, nødder og mandler.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar