Kold kartoffelsalat med radiser
1. juli 2019
af
Julie Hey.
Foto: Betina Hastoft
En simpel opskrift på den altid gode kartoffelsalat. Vend kolde kartofler, radiser og salat i en dressing af græsk yoghurt og sennep. Det er skønt tilbehør til f.eks. grillmad.
Ingredienser
Sådan gør du
Rens radiserne, og skær dem i tynde skiver. Pil løget, og hak det fint.
Gnub kartoflerne, og kog dem i 10 minutter. Hæld vandet fra, og lad kartoflerne køle af.
Skyl salaten, og bræk bladene i grove stykker.
Rør sennep med eddike, citronsaft og yoghurt.
Tilsæt olien drypvis under omrøring, til dressingen samler sig. Smag til med citron, salt og peber.
Vend salat og kartofler i dressingen, og pynt med radiser og rødløg.
Tip!
Smid ikke radisetoppene ud, men rens dem grundigt og brug dem i supper eller salater.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk
Se også: Klassisk kartoffelsalat med cremefraiche.