Kold kartoffelsalat med radiser

1. juli 2019 af .

Foto: Betina Hastoft

En simpel opskrift på den altid gode kartoffelsalat. Vend kolde kartofler, radiser og salat i en dressing af græsk yoghurt og sennep. Det er skønt tilbehør til f.eks. grillmad.

Ingredienser

Sådan gør du

Rens radiserne, og skær dem i tynde skiver. Pil løget, og hak det fint.
Gnub kartoflerne, og kog dem i 10 minutter. Hæld vandet fra, og lad kartoflerne køle af.
Skyl salaten, og bræk bladene i grove stykker.
Rør sennep med eddike, citronsaft og yoghurt.
Tilsæt olien drypvis under omrøring, til dressingen samler sig. Smag til med citron, salt og peber.
Vend salat og kartofler i dressingen, og pynt med radiser og rødløg.

Tip!

Smid ikke radisetoppene ud, men rens dem grundigt og brug dem i supper eller salater.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar