Kold estragonsauce

29. juni 2023 af .

Foto: Betina Hastoft

Er du vild med bearnaisesauce? Så bliver du nødt til at prøve denne kolde sauce, der indeholder cremefraiche og græsk yoghurt i stedet for smør. Den smager (næsten) lige så godt som den klassiske version.

Ingredienser

Sådan gør du

Pil løget. Skyl estragon og purløg.
Blend løg, estragon, purløg og cremefraiche fint i en blender.
Rør blandingen sammen med yoghurt. Smag den til med bearnaiseessens, salt og peber.
Servér gerne saucen til grillet bøf eller koteletter.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar