Kold estragonsauce
29. juni 2023
af
Gitte Heidi Rasmussen.
Foto: Betina Hastoft
Er du vild med bearnaisesauce? Så bliver du nødt til at prøve denne kolde sauce, der indeholder cremefraiche og græsk yoghurt i stedet for smør. Den smager (næsten) lige så godt som den klassiske version.
Ingredienser
Sådan gør du
Pil løget. Skyl estragon og purløg.
Blend løg, estragon, purløg og cremefraiche fint i en blender.
Rør blandingen sammen med yoghurt. Smag den til med bearnaiseessens, salt og peber.
Servér gerne saucen til grillet bøf eller koteletter.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk