Kold avocadosuppe
24. juli 2018
af
Timm Vladimir.
Foto: Columbus Leth
Kold suppe? Ja, gi’ det en chance! Avocadosuppen er mild og læskende på en varm sommerdag. Og så er den smuk at se på – især hvis du pynter den med chili og frisk koriander.
Bemærk
Hviletid: 1-2 timer. Retten er tænkt som forret eller let hovedret.
Ingredienser
Sådan gør du
Halvér avocadoerne, fjern stenen, og løft avocadokødet ud af skallen med en ske. Blend avocadokødet til en fin puré i en foodprocessor eller blender. Hæld hønsebouillon ved, og blend igen.
Tilsæt limesaft, yoghurt og tabasco, og blend det til en jævn suppe. Smag til med salt og peber.
Stil suppen på køl 1-2 timer.
Anret suppen i små skåle med skiver af limefrugt og et drys frisk koriander og skyllet, fintsnittet chili på toppen. Spis brød til.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk