Kold avocado-agurke-suppe med koriander

Du kender sikkert en kold gazpacho, men har du nogensinde smagt en kold suppe med avocado og agurk? Den er nem at lave og kan stå på køl længe frem til servering.

Bemærk
Køletid: Mindst 3 timer.

Ingredienser

Sådan gør du

Skær avocadoerne i halve, fjern stenene, og skrab avocadokødet ud med en ske.
Skræl agurken, og skær den i skiver. Fjern det yderste lag af fenniklen, og skær den i mindre stykker. Pil og hak skalotteløget. Rens chilien, og fjern evt. kernerne. Skyl koriander, og skær stænglerne fra.
Blend alle ingredienserne til suppen i en blender, og smag den til, så den er både salt, syrlig og lidt stærk.
Sæt suppen på køl i mindst 3 timer.
Servér suppen helt kold med yoghurt, koriander og friskkværnet peber.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegan
  • Vegetar
  • Uden svinekød
5. april 2019 af .

Foto: Stine Christiansen

Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar