Kokostrøfler med chokolade
18. juni 2018
af
Camilla Zarah Lawes.
Foto: Lars Ranek
Kokostrøfler med chokolade smelter på tungen og får dine smagsløg til at juble – og så er de ovenikøbet ultranemme at lave, så du kan sagtens bare gå i gang.
Bemærk
Afkøling: Mindst 4 timer. Frysetid: 1 time.
Ingredienser
Sådan gør du
Hak chokoladen helt fint, og læg den i en skål.
Varm fløden, til lige før den koger, og hæld den forsigtigt over chokoladen, mens du rører med en dejskraber, så chokoladen smelter helt.
Tilsæt smør og kokosmel, og rør godt. Stil det tildækket og koldt i minimum 4 timer.
Tril massen til kugler på størrelse med store pebernødder. Sæt dem på en tallerken,<br />
og stil dem i fryseren i 1 time.
Smelt den mørke chokolade i en lille skål over et vandbad.
Hak mælkechokoladen, og stil den klar på et spækbræt.
Tag trøffelkuglerne ud af fryseren, og dyp dem i den varme smeltede chokolade – tag to gafler til hjælp.
Tril kuglerne i den hakkede mælkechokolade. Stil dem køligt, til de skal serveres.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk