Kokostoppe med marcipan
27. oktober 2020
af
Louisa Lorang.
Foto: AOP
Kokostoppe smager godt i sig selv, men når du tilsætter marcipan og appelsin og dypper dem i chokolade, bliver de ekstra luksuriøse.
Bemærk
Hviletid: 1 time.
Ingredienser
Sådan gør du
Rør æggehvide sammen med sukker, kokosmel og groftrevet marcipan. Lad blandingen hvile i 1 time i køleskabet.
Tænd ovnen på 175°. Riv og pres appelsinen, og rør appelsinskal og -saft i kokosblandingen.
Form kokosblandingen til små toppe, og sæt dem på en bageplade beklædt med bagepapir. Bag dem i ovnen i 20-25 minutter, til de er gyldne på toppen. Lad dem køle helt af på en rist.
Hak chokoladen fint, og smelt den i en varmefast skål over vandbad.
Dyp bunden af kagerne i den smeltede chokolade. Læg dem på bagepapir, og lad chokoladen størkne.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk