Kokostoppe med marcipan

Kokostoppe smager godt i sig selv, men når du tilsætter marcipan og appelsin og dypper dem i chokolade, bliver de ekstra luksuriøse.

Bemærk
Hviletid: 1 time.

Ingredienser

Sådan gør du

Rør æggehvide sammen med sukker, kokosmel og groftrevet marcipan. Lad blandingen hvile i 1 time i køleskabet.
Tænd ovnen på 175°. Riv og pres appelsinen, og rør appelsinskal og -saft i kokosblandingen.
Form kokosblandingen til små toppe, og sæt dem på en bageplade beklædt med bagepapir. Bag dem i ovnen i 20-25 minutter, til de er gyldne på toppen. Lad dem køle helt af på en rist.
Hak chokoladen fint, og smelt den i en varmefast skål over vandbad.
Dyp bunden af kagerne i den smeltede chokolade. Læg dem på bagepapir, og lad chokoladen størkne.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
21. juni 2018 af .

Foto: AOP

Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar