Kokostoppe med marcipan
Kokostoppe smager godt i sig selv, men når du tilsætter marcipan og appelsin og dypper dem i chokolade, bliver de ekstra luksuriøse.
(4)
Ingredienser
Sådan gør du
Næringsindhold
Allergener
Kostretning
Bedøm denne opskrift
Sådan laver du de bedste kokostoppe
Det kan godt være, at kokostoppene kun slanker pengepungen, men til gengæld smager de fantastisk. De er lavet med få ingredienser, så de er hurtige at røre sammen og sætte i ovnen.
Kokostoppe med eller uden marcipan
I opskriften her er der både marcipan og appelsinskal, som begge kan undlades. Marcipanen er dog med til at gøre dem ekstra søde og saftige, så har du en pakke marcipan i skabet, så tilsæt endelig en smule. Appelsinsmagen giver lidt kant og friskhed til sødmen, så er du til citrus, så tilsæt endelig lidt fintrevet skal.
Se også: Opskrift på hjemmelavet marcipan
Hvad kan jeg bruge æggehvider til?
Har du en rest æggehvider tilovers, er det bare om at komme i gang med at bage kokostoppe. Her skal nemlig ikke hele æg i, men kun hviden. Bruger du hele æg, som du skiller ad, kan du bruge blommen til saucer, dips og cremer. Se flere gode idéer i videoen ovenover.
Forskel på kokostoppe og kokosmakroner
De ligner hinanden, og de smager ens. Egentlig er der ikke den store forskel på de to navne, men nogle mener, at der skal smør i kokosmakroner. Det kan du også sagtens tilsætte i denne opskrift. Så hænger dejen bedre sammen, men det gør ikke den store forskel for resultatet.