Kokostoppe med citronglasur

26. januar 2023 af .

Foto: Columbus Leth

Traditionelt dypper man kokosmakroner i smeltet chokolade, men her bliver de i stedet pyntet med frisk citronglasur.

Ingredienser

Sådan gør du

Rør kokosmel, sukker, æggehvider sammen i en skål til en ensartet og klistret blanding. Skyl og riv citronen, og rør citronskallen i kokosblandingen.
Form 10 små pyramideformede toppe af kokosblandingen med let våde hænder.
Tænd ovnen på 200°. Fordel kokostoppene på en bageplade med bagepapir. Sæt kokostoppene ind i ovnen, og sæt en ekstra bageplade nedenunder, så kokostoppene ikke bliver brændte i bunden.
Bag kokostoppene i ovnen i ca. 15 minutter, til de er let gyldne. Afkøl dem helt på en bagerist.
Rør flormelis og citronsaft sammen i en skål til en tyktflydende glasur. Dryp glasur over hver kokostop, og pynt evt. med lidt revet citronskal.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar