Kokostoppe med appelsin
6. april 2020
af
Linn Grubbström.
Foto: Martin Tanggaard
I de her lækre små kokostoppe er der skruet op for appelsinsmagen. Inde i kokostoppene gemmer sig revet appelsinskal. Udenpå er de dyppet i mørk chokolade med ekstra appelsin.
Ingredienser
Sådan gør du
Smelt smør, og pisk æg og sukker sammen. Vend smør og kokos i dejen.
Riv appelsin- og citronskal, og tilføj det i dejen. Lad dejen hvile i 20 minutter.
Tænd ovnen på 175°.
Form kokosblandingen til små toppe, og sæt dem på en bageplade beklædt med bagepapir.
Bag kokostoppene i ca. 15 minutter, og lad dem køle af.
Hak og smelt chokoladen i vandbad. Dyp bunden af kokostoppene i chokolade, og lad dem størkne i køleskab.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk
Se også: Opskrift på kokostoppe med marcipan