Kokostoppe med appelsin

I de her lækre små kokostoppe er der skruet op for appelsinsmagen. Inde i kokostoppene gemmer sig revet appelsinskal. Udenpå er de dyppet i mørk chokolade med ekstra appelsin.

Ingredienser

Sådan gør du

Smelt smør, og pisk æg og sukker sammen. Vend smør og kokos i dejen.
Riv appelsin- og citronskal, og tilføj det i dejen. Lad dejen hvile i 20 minutter.
Tænd ovnen på 175°.
Form kokosblandingen til små toppe, og sæt dem på en bageplade beklædt med bagepapir.
Bag kokostoppene i ca. 15 minutter, og lad dem køle af.
Hak og smelt chokoladen i vandbad. Dyp bunden af kokostoppene i chokolade, og lad dem størkne i køleskab.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
6. april 2020 af .

Foto: Martin Tanggaard

Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar