Kokosmuffins med hvid romfrosting
1. juni 2018
af
Maja Ambeck Vase.
Foto: Columbus Leth
Små, søde og saftige muffins med kokos og romfrosting. Erstat evt. rom med mandelessens eller rosenvand.
Ingredienser
Udstyr
20 minimuffinforme af papir
Sådan gør du
Smelt smørret i en gryde ved svag varme.
Tænd ovnen på 175°.
Pisk sukker og æg sammen med en elpisker i en skål til en lys og luftig masse. Rør det smeltede smør, mandelmel, kokosmel og salt i.
Fordel dejen i de meget små muffinforme, og bag kagerne i ovnen i ca. 20 minutter. Lad dem køle helt af.
Pisk flormelis, smør, rom og mælk sammen i en skål med en elpisker.
Fyld frostingen i en sprøjtepose med stjernetylle i, og sprøjt frostingen oven på kagerne som små toppe.
Pynt evt. med guld- eller sølvstøv.
Tip!
Ingen sprøjtepose? Så kan du bruge en frysepose i stedet. Klip et hul i hjørnet af posen, når frostingen er hældt i. Så får du blot glat frosting i stedet for rillet.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk