Kokosmuffins med hvid romfrosting

1. juni 2018 af .

Foto: Columbus Leth

Små, søde og saftige muffins med kokos og romfrosting. Erstat evt. rom med mandelessens eller rosenvand.

Ingredienser

Udstyr

20 minimuffinforme af papir

Sådan gør du

Smelt smørret i en gryde ved svag varme.
Tænd ovnen på 175°.
Pisk sukker og æg sammen med en elpisker i en skål til en lys og luftig masse. Rør det smeltede smør, mandelmel, kokosmel og salt i.
Fordel dejen i de meget små muffinforme, og bag kagerne i ovnen i ca. 20 minutter. Lad dem køle helt af.
Pisk flormelis, smør, rom og mælk sammen i en skål med en elpisker.
Fyld frostingen i en sprøjtepose med stjernetylle i, og sprøjt frostingen oven på kagerne som små toppe.
Pynt evt. med guld- eller sølvstøv.

Tip!

Ingen sprøjtepose? Så kan du bruge en frysepose i stedet. Klip et hul i hjørnet af posen, når frostingen er hældt i. Så får du blot glat frosting i stedet for rillet.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar