Kokoskager med korender
1. juni 2018
af
Marie Melchior.
Foto: Betina Hastoft
Kagerne kan bages flere dage i forvejen og opbevares i en kagedåse eller plastboks med tætsluttende låg.
Ingredienser
Sådan gør du
Tænd ovnen på 200º.
Pisk smør og sukker hvidt og cremet med en elpisker.
Tilsæt mel, hjortetaksalt, kokosmel, korender og æg, og rør dejen godt sammen.
Beklæd 1 eller 2 bageplader med bagepapir.
Sæt dejen i ca. 70 små toppe med 2 teskeer. Sørg for, at der er lidt afstand mellem toppene.
Bag kagerne i ovnen i 5-7 minutter, til de er gyldne og sprøde. Lad dem køle helt af på en bagerist.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk