Kokoskager med korender

1. juni 2018 af .

Foto: Betina Hastoft

Kagerne kan bages flere dage i forvejen og opbevares i en kagedåse eller plastboks med tætsluttende låg.

Ingredienser

Sådan gør du

Tænd ovnen på 200º.
Pisk smør og sukker hvidt og cremet med en elpisker.
Tilsæt mel, hjortetaksalt, kokosmel, korender og æg, og rør dejen godt sammen.
Beklæd 1 eller 2 bageplader med bagepapir.
Sæt dejen i ca. 70 små toppe med 2 teskeer. Sørg for, at der er lidt afstand mellem toppene.
Bag kagerne i ovnen i 5-7 minutter, til de er gyldne og sprøde. Lad dem køle helt af på en bagerist.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar