Kokoskage med marcipan og snebolde

6. december 2021 af .

Foto: Betina Hastoft

Kokos, citron og marcipan udgør tilsammen grundsmagene i denne saftige og julede kage.

Ingredienser

Udstyr

1 lille springform, 18 cm i diameter

Sådan gør du

Tænd ovnen på 175°. Læg bagepapir i bunden af springformen, og smør kanten med lidt smør.
Riv marcipanen groft, og pisk den sammen med smør og sukker med en elpisker i en skål. Pisk 1 æg i ad gangen. Riv citronskallen fint. Vend citronskal, kokosmel og salt i dejen.
Fordel dejen i formen, og bag kagen i ovnen i ca. 35 minutter. Afkøl kagen på en bagerist.
Pres saften af citronen, og riv skallen fint. Pisk mascarpone sammen med flormelis, citronsaft og citronskal til en luftig og ensartet creme med en elpisker i en skål.
Anret kagen på et serveringsfad. Smør cremen ud på toppen af kagen, og drys med et tæt lag kokosflager. Pynt kagen med hele og grofthakkede marcipansnebolde.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar