Kokosis med mangocoulis og passionsfrugt
17. juli 2018
af
Timm Vladimir.
Foto: Columbus Leth
Kokosis med coulis er en fantastisk dessert, som dine gæster med garanti vil elske. Servér den i små glas for at gøre desserten ekstra hyggelig og delikat.
Bemærk
Frysetid: Ca. 3 timer.
Ingredienser
Udstyr
små ispindeforme
en ismaskine
Sådan gør du
Bring fløde og kokosmælk i kog. Flæk vaniljestangen, og skrab kornene ud. Pisk æggeblommer, sukker og vaniljekorn sammen med en elpisker, til sukkeret er opløst, og massen er luftig. Tilsæt den varme flødeblanding i en tynd stråle under piskning.
Hæld det hele tilbage i gryden, og varm det op, til massen er tyknet og har en temperatur på ca. 70°. Lad den køle helt af, og kør den herefter på en ismaskine.
Fyld den i små ispindeforme, og sæt dem i fryseren.
Pres saften af limefrugter. Blend mangoen i en blender, og smag til med limesaft, så du får en syrlig-sød coulis.
Fordel coulisen i bunden af små portionsglas, og sæt en kokosispind i hver.
Skrab frugtkødet ud af passionsfrugterne, og fordel det i glassene. Pynt med citronverbena.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk