Kokosis med mangocoulis og passionsfrugt

17. juli 2018 af .

Foto: Columbus Leth

Kokosis med coulis er en fantastisk dessert, som dine gæster med garanti vil elske. Servér den i små glas for at gøre desserten ekstra hyggelig og delikat.

Bemærk
Frysetid: Ca. 3 timer.

Ingredienser

Udstyr

små ispindeforme
en ismaskine

Sådan gør du

Bring fløde og kokosmælk i kog. Flæk vaniljestangen, og skrab kornene ud. Pisk æggeblommer, sukker og vaniljekorn sammen med en elpisker, til sukkeret er opløst, og massen er luftig. Tilsæt den varme flødeblanding i en tynd stråle under piskning.
Hæld det hele tilbage i gryden, og varm det op, til massen er tyknet og har en temperatur på ca. 70°. Lad den køle helt af, og kør den herefter på en ismaskine.
Fyld den i små ispindeforme, og sæt dem i fryseren.
Pres saften af limefrugter. Blend mangoen i en blender, og smag til med limesaft, så du får en syrlig-sød coulis.
Fordel coulisen i bunden af små portionsglas, og sæt en kokosispind i hver.
Skrab frugtkødet ud af passionsfrugterne, og fordel det i glassene. Pynt med citronverbena.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar