Kokos-banan-is med chokoladeovertræk

1. september 2020 af .

Foto: Betina Hastoft

Du kan sagtens lave en cremet pindeis med masser af smag uden flødeis. Som her, hvor kokosmælk blendes med cremet banan, honning og lime. Overtrukket med chokolade og drysset med kokosflager får du en sand sommergodbid.

Bemærk
Frysetid: Natten over

Ingredienser

Udstyr

Udstyr
6 ispindeforme
6 træispinde

Sådan gør du

Findel kokosmælk, banan, honning og limesaft med en stavblender, og fordel massen i isforme.
Sæt 1 træispind i hver is, og put dem i fryseren natten over.
Hak og smelt ⅔ af chokoladen over et vandbad.
Tag glasset op, og rør resten af chokoladen i. Rør, til den er helt smeltet.
Dyp spidsen af hver is i chokoladen, og drys dem straks med kokosflager.
Servér isene med det samme, eller læg dem tilbage i fryseren indtil servering.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar