Kogte krebs
28. august 2019
af
Timm Vladimir.
Foto: Columbus Leth
Har du også drømt om at være vært ved et krebsegilde? Det er ikke svært at koge en ordentlig balje krebs og invitere til sommerfest på svensk manér.
Ingredienser
Sådan gør du
Bring en stor gryde vand i kog. Tilsæt salt, kvarte citroner og dild, og lad vandet koge i 5 minutter, så det kan trække smag. Kog krebsene i vandet i 10 minutter. Sluk for varmen, og lad dem trække i kogevandet i 5 minutter. Fisk krebsene op af vandet, og lad dem køle helt af.
Servér de afkølede krebs med knækbrød, mayonnaise, citronbåde og en iskold snaps.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk