Kogt artiskok med friskost

Kogte artiskokker er en klassiker, der her serveres med friskost fremfor smør. Træk bladene af et ad gangen, kom lidt friskost på, og spis den lille ”klump” artiskokkød, der sidder for enden.

Kogt artiskok med friskost
0-30 min.

(0)

May 20, 2020 af Mikkel KarstadFoto: Aller Media
Bemærk:Citronen, der sættes fast på artiskokkerne gør, at de ikke oxiderer og bliver brune i bunden under kogningen.

Ingredienser

personer

Udstyr

  • 8 tandstikker af træ og uden smag

Sådan gør du

Tip!

Man kan tjekke, om artiskokkerne er færdige ved at prøve at trække i et blad. Hvis bladet ryger af med lidt modstand, er artiskokkerne klar.

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Måske du også kan li'