Kofta med oksekød
1. juni 2018
af
Marie Melchior.
Foto: Betina Hastoft
Kofta er en lækker forret, der smager dejligt sammen med den friske mynteyoghurt. Vent med at sætte kødbollerne på spyd, til de er stegt.
Ingredienser
Udstyr
10 træspyd
Sådan gør du
Pil løget, og hak det fint. Skyl persillen, og hak den fint.
Rør kødet sammen med løg, persille, tahin og five spice.
Form aflange kødboller af farsen, og pensl dem med olie.
Steg dem på en varm havegrill i 5-6 minutter på hver side.
Stik træspyd gennem kødbollerne.
Skyl og tør persillen. Blend persille, mynteblade og olie i en minihakker.
Pres saften af citronen. Tilsæt yoghurt, citronsaft og tahin til krydderuterne. Blend det hele til en ensartet masse.
Tip!
Five spice-krydderi er en kinesisk smagsingrediens, som indeholder sødt, surt, bittert, skarpt og salt.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk