Kødsauce med grøntsager og kinaradisepasta
1. juni 2018
af
Camilla Zarah Lawes.
Foto: Columbus Leth
Kødsauce kan sagtens spises til andet end almindelig pasta – prøv fx kinaradisepasta, der kompletterer saucen med sin let bitre smag.
Ingredienser
Sådan gør du
Steg kødet i olie i en gryde. Pil løg og hvidløg, og skær dem i tynde både. Steg dem sammen med kødet.
Skyl tomater, og skær dem i grove stykker. Vend dem i retten, tilsæt bouillon, og lad det simre.
Skær avocadoerne i halve, fjern stenene, og skær avocadokødet i grove tern. Skyl og hak persille og basilikum, og fordel det oven på kødsaucen sammen med avocado.
Skræl kinaradisen, og høvl den i tynde strimler med en tyndskræller. Pres saften af citronen. Bland strimlerne med olie, citronsaft, salt og peber.
Anret kinaradisepasta med kødsaucen, drys med basilikum, og servér med citronbåde og brød.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk