Kødboller med sojabønnespaghetti, pærer og valnød

1. juni 2018 af .

Foto: Line Falck

Spaghetti lavet på sojabønner indeholder mere protein og langt færre kulhydrater end almindelig fuldkornspasta.

Ingredienser

Sådan gør du

Skyl og hak persillen. Klip brøndkarsen. Blend persille, brøndkarse, valnødder (gem 5 til serveringen) og olivenolie i en minihakker eller blender, til konsistensen er ensartet.
Kog pastaen efter anvisningen på pakken.
Rør kød, æg, chiafø, salt og peber sammen i en skål. Form kødet til små kødboller, og steg dem i olie på en pande i 2-3 minutter på hver side.
Skyl pærerne, og halvér dem. Fjern kernehuset, og skær pærerne i både. Steg dem sammen med kødbollerne på panden i ca. 3-4 minutter, til pærerne er gyldne.
Tag panden af varmen. Vend pastaen sammen med pærer, kødboller og lidt valnøddepesto.
Skyl og nip persillen. Hak valnødderne. Anret pastaen i dybe tallerkener, drys med persille og valnødder, og servér valnøddepesto til.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar