Kødboller med linguine og stegte tomater

Lækre kødboller med sennep, stegte tomater og pasta. Prøv at skifte den klassiske spaghetti ud med linguine, som er en smal båndpasta. Det giver retten mere bid.

Kødboller med linguine og stegte tomater
0-30 min.

(0)

6. august 2018 af Marie MelchiorFoto: Line Falck

Ingredienser

personer

Kødboller

hakket oksekød
500 g
æg
1
sennep
1 spsk.
rasp
3 spsk.
salt
peber
olivenolie til stegning
1 tsk.

Stegte tomater

daddeltomater
500 g
friske røde chilier
1
olivenolie til stegning
1 tsk.

Tilbehør

linguine
400 g

Til servering

frisk basilikum
1 bundter
parmesan
100 g

Sådan gør du

Stegte tomater

Skyl tomaterne. Rens og hak chili. Steg de hele tomater og chili i olie på en pande i 6-8 minutter, til tomaterne begynder at briste.

Kødboller

Rør oksekød sammen med æg, sennep, rasp, salt og peber. Form farsen til små kødboller på størrelse med en valnød.
Steg kødbollerne i lidt olie på en anden pande, til de er netop gennemstegte.

Tilbehør

Kog linguine efter anvisningen på pakken.

Servering

Hak basilikum, og vend den sammen med stegte tomater og kødboller.
Anret de kogte linguine med tomater og kødboller, og drys med friskrevet parmesan.

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Måske du også kan li'