Kødboller med linguine og stegte tomater
Lækre kødboller med sennep, stegte tomater og pasta. Prøv at skifte den klassiske spaghetti ud med linguine, som er en smal båndpasta. Det giver retten mere bid.

0-30 min.
(0)
6. august 2018 af Marie MelchiorFoto: Line Falck
Ingredienser
personer
Kødboller
- hakket oksekød
- 500 g
- æg
- 1
- sennep
- 1 spsk.
- rasp
- 3 spsk.
- salt
- peber
- olivenolie til stegning
- 1 tsk.
Stegte tomater
- daddeltomater
- 500 g
- friske røde chilier
- 1
- olivenolie til stegning
- 1 tsk.
Tilbehør
- linguine
- 400 g
Til servering
- frisk basilikum
- 1 bundter
- parmesan
- 100 g
Sådan gør du
Stegte tomater
Skyl tomaterne. Rens og hak chili. Steg de hele tomater og chili i olie på en pande i 6-8 minutter, til tomaterne begynder at briste.
Kødboller
Rør oksekød sammen med æg, sennep, rasp, salt og peber. Form farsen til små kødboller på størrelse med en valnød.
Steg kødbollerne i lidt olie på en anden pande, til de er netop gennemstegte.
Tilbehør
Kog linguine efter anvisningen på pakken.
Servering
Hak basilikum, og vend den sammen med stegte tomater og kødboller.
Anret de kogte linguine med tomater og kødboller, og drys med friskrevet parmesan.
Næringsindhold
Allergener
Kostretning
Bedøm denne opskrift
Vælg det ønskede antal stjerner