Kødboller med julekrydderier og tyttebær

Den svenske kødbolle i en julevariant med både kanel, nellike, ingefær og tyttebær.

Kødboller med julekrydderier og tyttebær
0-30 min.

(0)

31. maj 2018 af Marie MelchiorFoto: Betina Hastoft

Ingredienser

personer
hakket svine- og kalvekød
1 kg
salt
peber
havregryn
1 dl
æg
2
piskefløde
½ dl
tyttebærsyltetøj
2 spsk.
stødt nellike
1 tsk.
stødt ingefær
1 tsk.
stødt koriander
1 tsk.
stødt kanel
1 tsk.
smør til stegning
2 spsk.
olivenolie til stegning
2 spsk.

Sådan gør du

Rør kød sammen med salt, peber, havregryn, æg, fløde, syltetøj og krydderier.
Form farsen til små frikadeller, og steg dem gyldne i smør og olie på en pande.
Servér kødbollerne med fx kartoffelmos og tyttebærsyltetøj til.

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Måske du også kan li'