Kødboller med julekrydderier og tyttebær

1. juni 2018 af .

Foto: Betina Hastoft

Den svenske kødbolle i en julevariant med både kanel, nellike, ingefær og tyttebær.

Ingredienser

Sådan gør du

Rør kød sammen med salt, peber, havregryn, æg, fløde, syltetøj og krydderier.
Form farsen til små frikadeller, og steg dem gyldne i smør og olie på en pande.
Servér kødbollerne med fx kartoffelmos og tyttebærsyltetøj til.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar