Kødboller med julekrydderier og tyttebær
Den svenske kødbolle i en julevariant med både kanel, nellike, ingefær og tyttebær.

0-30 min.
(0)
31. maj 2018 af Marie MelchiorFoto: Betina Hastoft
Ingredienser
personer
- hakket svine- og kalvekød
- 1 kg
- salt
- peber
- havregryn
- 1 dl
- æg
- 2
- piskefløde
- ½ dl
- tyttebærsyltetøj
- 2 spsk.
- stødt nellike
- 1 tsk.
- stødt ingefær
- 1 tsk.
- stødt koriander
- 1 tsk.
- stødt kanel
- 1 tsk.
- smør til stegning
- 2 spsk.
- olivenolie til stegning
- 2 spsk.
Sådan gør du
Rør kød sammen med salt, peber, havregryn, æg, fløde, syltetøj og krydderier.
Form farsen til små frikadeller, og steg dem gyldne i smør og olie på en pande.
Servér kødbollerne med fx kartoffelmos og tyttebærsyltetøj til.
Næringsindhold
Allergener
Kostretning
Bedøm denne opskrift
Vælg det ønskede antal stjerner