Kødboller med citron og timian
Vil du variere smagen på kødbollerne, skal du prøve at smagsætte dem med citronskal, timian og pistacienødder. Dæk op i haven, og servér dem sammen med nye kartofler og en grøn salat.

0-30 min.
(1)
9. september 2021 af Linn GrubbströmFoto: Peter Kam
Ingredienser
personer
Kødboller med citron og timian
- hakket svine- og kalvekød
- 500 g
- salt og peber
- mælk
- 1 dl
- rasp
- ½ dl
- løg
- 1
- frisk timian
- 6 stilke
- usprøjtet citroner
- 1
- usaltede pistacienødder uden skal
- 20 g
- æg
- 1
- smør
- 20 g
Sådan gør du
Kødboller med citron og timian
Rør farsen sej med salt og peber i en skål, og lad den stå i 5 minutter.
Rør mælk og rasp sammen i en skål, og lad det stå i 5 minutter.
Pil løget, og riv det groft.
Skyl timian, og hak det fint. Skyl citronen, og riv skallen fint. Hak pistacienødderne fint.
Vend mælk, rasp, løg, timian, citronskal, nødder og æg sammen med farsen.
Form kødboller af farsen, og steg dem i smør på en pande.
Næringsindhold
Allergener
Kostretning
Bedøm denne opskrift
Vælg det ønskede antal stjerner