Kødboller med citron og timian

9. september 2021 af .

Foto: Peter Kam

Vil du variere smagen på kødbollerne, skal du prøve at smagsætte dem med citronskal, timian og pistacienødder. Dæk op i haven, og servér dem sammen med nye kartofler og en grøn salat.

Ingredienser

Sådan gør du

Rør farsen sej med salt og peber i en skål, og lad den stå i 5 minutter.
Rør mælk og rasp sammen i en skål, og lad det stå i 5 minutter.
Pil løget, og riv det groft.
Skyl timian, og hak det fint. Skyl citronen, og riv skallen fint. Hak pistacienødderne fint.
Vend mælk, rasp, løg, timian, citronskal, nødder og æg sammen med farsen.
Form kødboller af farsen, og steg dem i smør på en pande.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar