Kødboller med citron og timian

Vil du variere smagen på kødbollerne, skal du prøve at smagsætte dem med citronskal, timian og pistacienødder. Dæk op i haven, og servér dem sammen med nye kartofler og en grøn salat.

Kødboller med citron og timian
0-30 min.

(1)

9. september 2021 af Linn GrubbströmFoto: Peter Kam

Ingredienser

personer

Kødboller med citron og timian

hakket svine- og kalvekød
500 g
salt og peber
mælk
1 dl
rasp
½ dl
løg
1
frisk timian
6 stilke
usprøjtet citroner
1
usaltede pistacienødder uden skal
20 g
æg
1
smør
20 g

Sådan gør du

Kødboller med citron og timian

Rør farsen sej med salt og peber i en skål, og lad den stå i 5 minutter.
Rør mælk og rasp sammen i en skål, og lad det stå i 5 minutter.
Pil løget, og riv det groft.
Skyl timian, og hak det fint. Skyl citronen, og riv skallen fint. Hak pistacienødderne fint.
Vend mælk, rasp, løg, timian, citronskal, nødder og æg sammen med farsen.
Form kødboller af farsen, og steg dem i smør på en pande.

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Måske du også kan li'